Aanbod


Nare gebeurtenissen, we ontkomen er niet aan. Wanneer we veerkrachtig zijn kunnen we herstellen en blijven we ons veilig voelen. Komen nare gebeurtenissen vaker voor, bijvoorbeeld weer een gesprek over de aardbevingsschade aan je huis, dan vermindert veerkracht. Vermoeidheid sluipt in je systeem en het word lastiger gezonde grenzen te blijven handhaven met tot gevolg de start van terugkerende onwelkome gedachten en/of onhandige gedrag. Ik kan je helpen de schokkende, nare gebeurtenissen het hoofd te bieden. Wil je leren wat er van binnen gebeurd en hoe je wel goed voor jezelf en voor een ander kunt zorgen?


Heb je een vraag die te maken heeft met patronen of (onhandige) gedragingen?
Vaak komt dit uit patronen die erin geslopen zijn, dit gebeurt ons allemaal! De meeste patronen zijn niet erg, wie start de dag niet met een kopje koffie of thee. Sommige patronen echter geven problemen; in relatie, financieel, op het werk etc. Een bekend voorbeeld is verslavingsgedrag, maar ook koopgedrag is patroongedrag. Enkel zeggen te moeten stoppen is niet voldoende. Ik help je te doorzien waar het gedrag eigenlijk voor staat en hoe dit om te buigen naar gezonde, nieuwe patronen en gedragingen.
Ook leren waar je patronen voor staan? Leer wat voor jou belangrijk is, vergroot je kennis, leer vaardigheden en bepaal je toekomst op een gezonde manier.

Neem contact op via contactpagina of mail meteen naar carla@coachingpathuis.nl . Bellen/appen kan natuurlijk ook, Bel of app dan naar 06 148 95 628.

CP werkt met jou samen. Je komt sterker uit een coachtraject!
CP biedt blended coaching, we kunnen elkaar zowel online als fysiek spreken. Fysiek kan in het kantoor aan huis, aan een keukentafel of bijvoorbeeld tijdens een wandeling. De vorm van onze afspraken overleggen we samen. Omdat ik snap dat vrij vragen niet altijd gewenst is of kan is het ook mogelijk in de avonduren of weekend af te spreken
.
Praktisch, maatwerkgericht, doelmatig en vriendelijk voor ieders agenda.


4 Programma’s

Op basis van mijn werkervaring als behandelaar en mediator heb ik Vier programma’s ontwikkeld. Ik heb veel gewerkt met en vanuit CGT, Comet, CRA en Seeking Safety, veelal evidence based behandelingen. Diverse elementen hieruit zijn toegevoegd aan de programma’s.

Wat wil jij leren? Welk programma schrijf jij je voor in?

Neem contact op via contactpagina of mail meteen naar carla@coachingpathuis.nl . Bellen/appen kan natuurlijk ook, Bel of app dan naar 06 148 95 628.


Mediation en Gespreksleider

CP wil als mediator en conflictbemiddelaar je helpen inzicht te krijgen in redenen van miscommunicatie met je partner en andere naasten, met (con)collegae. Bij een conflict denken we vaak aan ruzie, toch is dit niet altijd zo duidelijk. Vaak is de onderlinge communicatie vastgelopen en op een dood spoor terechtgekomen.

Wil je niet een rechtsgang, maar wel de lucht klaren. Je kunt mij inzetten als een neutrale derde. De mediator als gespreksleider is weten dat iemand erbij zit om het gesprek in goede banen te leiden. Het doel is om te luisteren en uit te spreken, samen er weer uitkomen, dan wel op een goede manier de eigen weg te kunnen vervolgen. 

Wil je coaching als gezin of stel, met als doel elkaar weer echt te horen en te begrijpen en te leren hoe met elkaar te communiceren zodat het hernieuwde begrip blijft?

NB. waar ik mij inzet als gespreksleider of coach hanteer ik aantrekkelijk prijzen. Inzet als mediator is marktconform. Doe hier uw voordeel mee!

Neem contact op via contactpagina of mail meteen naar carla@coachingpathuis.nl . Bellen/appen kan natuurlijk ook, Bel of app dan naar 06 148 95 628.

ICR Geregistreerd Coach
ADR geregistreerd mediator

BIG geregistreerd